2013

2013

Precis  som   vanligt 2013

Årets tour började precis som vanligt en grå mulen lördag på Bjäre GK,  flest poäng lyckades kakelungs makare Mattiasson skarpa ihop, övriga deltagare fick genom detta rysningar, skulle Mattiasson än en gång spela hem den åtråvärda pokalen.  Efterhand har det visat sig att Mattiasson spelade med förbjudna preparat i kroppen och han har under resten av säsongen tidvis vistats på avvänjning klinik. För att dölja detta har Mattiasson klagat på en smärtande  axel.  Regel  komiten  överväger att införa spontana  drogtester  nästa  år. Öl samt Jägermeister undantas från dessa regler då dessa drycker får anses vara en del av spelet.

Andra tävlings rundan förlades på direktör Johanssons favorit bana i Falsterbo, Johansson har vid ett flertal  tillfälle påtalat att denna anläggning måste bli ett stående inslag när det planeras för golf kommande år. Johansson har under årets tour lyckats tämja sina vilt skruvad utslag till fullt användbara drivar som dessutom är något  längre än en normal järn nia. Johansson återfinns i toppen i närmstflagg statistiken för året, kan det ha varit drivern Johansson använde  för att uppnå detta ?

Ålderman  Pommer har  under året fortsatt sitt vidvinkel spel, när Pommer står på tee för att slå ut är det ingen , inte ens Pommer själv , som vet vilket hål som skall spelas, som information till Pommer så är det vanligast att banan spelas med start på hål 1 för att sedan ta hålen i tur och ordning. Det har dessutom förbrukats ett antal bollar under den gångna säsongen detta kommer att leda till banorna vi  besökt, med risk kommer att kunna förväxlas med champinjon odlingar .Pommer rekommenderas att i fortsättningen använda gula alternativt rosa bollar för att undvika denna förväxling.

Ström Sture Ivarsson lyckades inte vinna touren detta år heller trots att han inför varje år lovar att göra så  Detta året tog Ivarsson till extra ordinära medel  i sina försök att  uppnå sin högsta dröm, Ivarsson har genom att skylla på små djur i vänster knä kört runt på golfbanorna   som en biltjuv , detta har medfört att VM touren inför nästa år har förklarats icke önskvärda på ett antal banor på grund av Ivarssons framfart.

Segrare på årets tour blev trafik dirigent Svensson, Svensson har genom långa o raka slag på ett övertygande sett gjort sig förtjänt av ytterligare en inteckning på den åtråvärda pokalen. Rykten gör dock gällande att Svensson har lagt en mindre förmögenhet på ny driver samt  mental träning,  för att finansiera detta har Svensson intecknat familjens villa i Vejbystrand, övriga deltagare undrar om fru Svensson har vetskap om detta tilltag.

IT chef Hansson har under förespegling av jobbresor inför sin fru under säsongen rest  Europa runt . På dessa resor har Hansson tillbringat kvällar och nätter på diverse suspekta etablissemang. Sanningen är att Hansson letat golfbanor för att på så sätt kunna hitta banor som passar hans vänster skruvade spel.  Efter idogt resande och letande bestämde Hansson sig för att Irland var det optimala stället att skaffa sig en inteckning på den åtråvärda pokalen. Det skulle dock visa sig att Hansson förväxlat hook och slice, så valda banor passade inte Hanssons spel denna gången heller.

Årets avslutning förlades på den gröna ön Irland där tre runder golf spelades och en Irländsk mästare korades, denne mästare  tackar  IT-chef Hansson för det fantastiska  upplägget och boendet på  det tysta och lugna hotellet där man fick en vilsam tillvaro att ladda upp i. Firandet av den Irländske mästaren genomfördes på en Italiensk restaurang där VM-tour deltagarna fick börja med att flytta på redan sittande gäster för att få plats, detta gjordes utan större protester  med hjälp av att Svensson påstod sig tillhöra Italienska maffian.  Under middagen som bestod av små yngkliga köttbitar diskuterades det enligt Italiensk  sed  livligt men på ett trivsamt sett ända till IT-chef Hansson anklagade direktör Johansson  för att ha ett midje mått på 1,3 yards, Johansson kontrade med att Jaguar var en skit bil,  i sitt upprörda tillstånd lyckades Johansson sätta sig vid sidan om sin stol varpå  Johansson  landade på golvet  , stämningen var på topp och alla längtade ut till Dublins natt liv dessvärre visade det sig att pub livet i Dublin var starkt över reklamerat och inte ett ställe fanns att hitta.

Efter en snabb och smidig transfer genom Dublins flygplats,  landade tourdeltagarna åter på svensk mark där man tog farväl av varandra redan smidande på nya äventyr inför nästa års tour.

Går det att överträffa ??????????

GOD JUL